Nyheter

Håll dina teknikprylar rena

I dagens värld har nästan alla tillgång till en mängd olika tekniska enheter. Det är inte ovanligt att man äger en smartphone, en bärbar dator, en surfplatta och en stationär dator. Men vad du kanske inte vet är att dessa enheter är bakteriemagneter. I en värld där renlighet och hygien har blivit högsta prioritet är det viktigt att hålla sin teknik ren. Som tur är finns det olika prylar på marknaden som kan hjälpa dig att hålla din teknik skinande ren. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera några innovativa rengöringsprylar som du kan använda för att hålla din teknik ren.

Telefon-tvål:

Våra smartphones är förmodligen de mest bakteriefyllda föremålen vi har. Enligt studier kan en smartphone hysa upp till 18 gånger fler bakterier än en offentlig toalett. Men med en PhoneSoap-enhet kan du effektivt sanera din telefon. PhoneSoap-enheten använder UV-C-ljus för att döda 99,99 % av de bakterier som finns på telefonens yta. Placera bara telefonen i enheten så rengörs den på mindre än 10 minuter.

Tangentbordsrengörare:

Förutom din telefon är ditt tangentbord också en grogrund för bakterier. En innovativ tangentbordsrengörare använder en kombination av en borste och en dammsugare för att rengöra tangentbordet effektivt. Enheten använder en kraftfull motor som suger upp all smuts och allt skräp som fastnat mellan tangenterna på tangentbordet. Med sin kompakta design kan tangentbordsrengöraren enkelt förvaras i skrivbordslådan när den inte används.

Mikrofiberdukar:

Mikrofiberdukar har funnits länge, men de är fortfarande några av de bästa rengöringsverktygen som finns. Du kan använda mikrofiberdukar för att rengöra nästan alla tekniska enheter, inklusive skärmar, monitorer och kameror. De är perfekta för att ta bort fingeravtryck, dammpartiklar och andra orenheter som samlas på dina tekniska enheter. Du kan tvätta mikrofiberdukar flera gånger, vilket gör dem till en kostnadseffektiv rengöringslösning.

Skärmrengörare:

Skärmarna på dina tekniska enheter, t.ex. din bärbara dator och TV, samlar ofta på sig smuts och fläckar. En effektiv skärmrengörare kan hjälpa dig att hålla skärmen ren och klar. En bra skärmrengöring ska vara icke-slipande, strimmfri och säker för dina tekniska enheter. Vissa skärmrengöringsmedel finns i form av en spray som du kan applicera på skärmytan. Andra skärmrengöringsmedel finns i en liten, bärbar sprayflaska som du kan bära med dig.

Din Suunto-smartklocka med armband är en värdefull följeslagare som du bär på handleden varje dag. Men har du tagit dig tid att rengöra den på sistone? Vid daglig användning samlar våra smartklockor med armband på sig smuts, svett och olja som kan fastna på ytan. Att rengöra din enhet gör inte bara att den ser fräsch och ny ut, utan hjälper också till att förhindra uppkomsten av skadliga bakterier. För att säkerställa att din smartklocka rengörs ordentligt ska du börja med att ta av remmen. Använd en mjuk mikrofiberduk och vatten för att försiktigt torka av utsidan av enheten. Undvik att använda tvål, alkohol eller rengöringsmedel som kan skada skärmen eller orsaka hudirritation. Med regelbunden rengöring kommer din smartklocka inte bara att se bra ut, den kommer också att förbli hygienisk och funktionell i många år framöver.