Guider

Trangia stegepande – Perfekt til utelivet

Att vara väl förberedd för matlagning utomhus är avgörande för en framgångsrik och njutbar friluftsupplevelse. En pålitlig och högkvalitativ stekpanna är ett oumbärligt verktyg för detta ändamål, och Trangia stegepande 725/22, som finns tillgänglig på Outdoorpro.dk, är ett utmärkt val.

Varför välja Trangia stegepande?

Trangia stegepande 725/22 är en non-stick stekpanna som passar perfekt med Trangia stormkök, men kan även användas på en grill över öppen eld. Detta gör den extremt mångsidig och idealisk för olika typer av matlagning utomhus.

Egenskaper och specifikationer

Stekpannan har en diameter på 22 cm och väger endast 270 gram, vilket gör den lätt och enkel att bära med sig. Den har en släpp lätt beläggning som underlättar rengöring och gör matlagningen smidig och problemfri.

Passar perfekt med Trangia 25 serien

Denna stekpanna är designad för att passa Trangia 25 serien, vilket garanterar en säker och stabil passform. Pannans mått är Ø 240 mm och H 40 mm, vilket gör den till en kompakt men effektiv lösning för alla dina matlagningsbehov i naturen.

Fördelarna med att handla på Outdoorpro.dk

Outdoorpro.dk är en dansk friluftsbutik som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för utomhusbruk. Trots att det är en dansk butik, kan du som bor i Sverige enkelt beställa produkter från deras webbplats och få dem levererade hem till dig.

Genom att handla på Outdoorpro.dk får du:

  • Högkvalitativa friluftsprodukter
  • Enkel och säker onlinebeställning
  • Snabb leverans direkt till din dörr

Vanliga frågor

Sammanfattningsvis, Trangia stegepande 725/22 är ett utmärkt val för friluftsentusiaster som söker en pålitlig och mångsidig stekpanna. Besök Outdoorpro.dk för att lära dig mer och göra ditt köp idag.